Win kaarten voor The Devil's Blood! Win kaarten voor The Devil's Blood!

Bloed, splatter en vintage rock in Doornroosje

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor The Devil's Blood!

Bloed, splatter en vintage rock in Doornroosje

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Cultstatus in Scandinaviƫ, in Duitsland opgepikt door de massa media van Der Spiegel en toch eigengereid genoeg om een show op Noorderslag af te slaan? Het is het Eindhovens The Devil's Blood: occulte teksten, splatter en steengoede seventies hardrock. Gratis kaartjes? Lees snel verder!

Bloed, splatter en vintage rock in Doornroosje

Vrijdag 12 februari staat The Devil’s Blood in Doornroosje. De band kijkt niet op een litertje varkensbloed of een satanische limerick meer of minder. Dat klinkt zo in eerste instantie als een bende geschifte Noren die tussen het platbranden van kerken door in Nijmegen een potje black metal komen spelen. Niets is minder waar: The Devil’s Blood komt uit Eindhoven en grossiert in stevige, in de LSD gedoopte seventies hardrock. Denk aan het vroege Black Sabbath en Rainbow, maar met een flinke scheut symfonie van bands als King Crimson en zelfs Queen. Met drie gitaristen op rij zit het met die symfonieën overigens wel snor.

De grote Engelse metal-bladen hebben de band al opgepikt, in Scandinavië hebben ze ook voet aan de grond en in Duitsland is The Devil's Blood inmiddels zo groot dat kwaliteitsmedia als Berliner Zeitung en Der Spiegel over ze berichten.

Gratis naar een avond vol vintage rock, cult en trippende gitaarlijnen?

Schrijf de redactie voor donderdag 15:00 waarom je naar The Devil’s Blood wilt en doe dit zo bloederig mogelijk!


Vr 12 feb | Open 20:00 | Start 20:30
Concert | rock, metal
The Devil’s Blood + In Solitude + Heretic
Normaal | € 11,00

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland