Win kaarten voor Babylon Circus Win kaarten voor Babylon Circus

Luxor Live tipt: energieke Franse feestmuzikanten

, 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Babylon Circus

Luxor Live tipt: energieke Franse feestmuzikanten

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De reputatie van Babylon Circus is inmiddels onvermijdelijk: al hun live optredens ontaarden in een explosie van energie en dans. Dit is een van die bands die je ter plekke mee moet maken. Win nu kaarten voor hun optreden op 21 februari!

Luxor Live tipt: energieke Franse feestmuzikanten

De reputatie van Babylon Circus is inmiddels onvermijdelijk: al hun live optredens ontaarden in een explosie van energie en dans.  In hun muziek komen stijlen voorbij als mestizo, ska, reggae en balkan, met daarbij  een fijne Franse kwinkslag. De band laat zich beïnvloeden door groepen als Manu Chao en Mala Vita, maar komt zeker tot een heel eigen geluid.

Het podium moet ruimte geven aan negen Fransen, die instrumenten bespelen als trompet, saxofoon en accordeon, maar ook de meer geijkte gitaar en drums. Vooral live weten ze deze als bezetenen te bespelen. Wat we horen op hun studio-albums haalt het daar niet bij. Dit is een van die bands die je ter plekke mee moet maken. Om dat feest, die swing, die energie optimaal mee te beleven. En dat kan, heel dichtbij, en misschien wel met gratis kaarten!

Babylon Circus staat zondag 21 februari in Luxor Live en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2 x 2 kaarten weggeven! Grijp je kans en win!

We hebben het hier over een band die zelf een waar circus weet te maken van hun shows.
Maar als we kijken naar een 'traditioneel' rondreizend circus, welke drie artiesten mogen daarin volgens jou niet ontbreken?

Mail je antwoord uiterlijk om 3 voor 12 op 19 februari om kans te maken op een van de kaarten.

Babylon Circus | Luxor Live | zondag 21 februari
deur open 20.30 | aanvang 21.00
normaal € 15,00

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland