The Black Crowes op jubileumeditie Zwarte Cross

Eerste namen Zwarte Cross 2011bekend!

redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

15, 16 en 17 juli 2011 vindt de 15e editie van de Zwarte Cross plaats. Voor dit jubileum is het de organisatie gelukt The Black Crowes te strikken voor een exclusief festivaloptreden in Europa. Naast deze Amerikaanse rockers zullen nog veel meer acts naar de Achterhoek komen, lees snel verder voor de andere namen.

Eerste namen Zwarte Cross 2011bekend!

15, 16 en 17 juli 2011 vindt de 15e editie van de Zwarte Cross plaats. Voor dit jubileum is het de organisatie gelukt The Black Crowes te strikken voor een exclusief festivaloptreden in Europa. Deze Amerikaanse rockers zullen vrijdag 15 juli op het hoofdpodium staan in Lichtenvoorde.

De volgende artiesten zijn op dit moment ook bevestigd: Ilse DeLange, Normaal, Jacqueline Govaert, The Cubical (UK), Tim Knol, Royal Republic (ZWE), Miss Montreal, De Motorband, Vanderbuyst en gastheren Jovink & The Voederbietels.
Het programma in de Metalweide begint ook langzaam vorm te krijgen. Daar zullen onder andere Anthrax (VS), Crimson Glory (VS), Life Of Agony (VS), Madball (VS), Psychotic Waltz (VS) en Disabuse gaan spelen.

Kaartjes kosten € 20,- per dag, 3-dagenkaart € 40,- en zijn verkrijgbaar vanaf nu via www.zwartecross.nl