Win kaarten voor Gorgoroth! Win kaarten voor Gorgoroth!

Tip van de maand: Fortarock presenteert rasechte black metal

, redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Gorgoroth!

Tip van de maand: Fortarock presenteert rasechte black metal

redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De Noorse black metal-band Gorgoroth gaat al een aantal jaren mee en maakte zowel muzikaal als binnen de band het een en ander aan ontwikkelingen door. Op zaterdag 21 augustus staan ze in Doornroosje, met in het voorpgrogramma Shadowlord en Isthar. Win nu kaarten voor deze Fortarock metalavond!

Tip van de maand: Fortarock presenteert rasechte black metal

De Noorse black metalband Gorgoroth gaat al een aantal jaren mee en maakte zowel muzikaal als binnen de band het een en ander aan ontwikkelingen door. Er wordt gezegd dat ze de (top)kwaliteit van hun werk in jaren negentig werk nooit zijn ontstegen zijn en het is de vraag of de ruzies onder de bandleden Gorgoroth ten goede zijn geweest...
Maar het belangrijkste is dat hun pure black metal nooit verloren is gegaan en dat metalliefhebbers daar op zaterdag 21 augustus in Doornroosje getuige van kunnen zijn. Het metalfestijn wordt aangevuld met optredens van Nijmeegse formatie Shadowlord en het Nederduitse Isthar. 

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2 x 2 kaarten weggeven voor deze optredens. Beantwoord onderstaande vraag, mail het juiste antwoord voor woensdag 18 augustus 23.57 uur naar de redactie en maak kans op de kaarten!

Hoe heet de oprichter van de band Gorgoroth?
a) King ov Hell
b) Infernus
c) Death Proof


concert Gorgoroth | zaterdag 21 augustus | zaal open 20.00 | aanvang 20.30 | entree € 15,-

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland