Win kaarten voor Bowerbirds en Plants And Animals! Win kaarten voor Bowerbirds en Plants And Animals!

Doornroosje tipt: een fraaie mix van folk, lo-fi, americana en indie

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Bowerbirds en Plants And Animals!

Doornroosje tipt: een fraaie mix van folk, lo-fi, americana en indie

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Vrijdag 16 oktober staan zowel Bowerbirds als Plants And Animals in Doornroosje. Indie-folk duo Bowerbirds grossiert in heldere melodieën en melancholische, harmonieuze nummers. Plants And Animals handelt in indie van het grote gebaar. Jij kunt er gratis bij zijn!

Doornroosje tipt: een fraaie mix van folk, lo-fi, americana en indie

Vrijdag 16 oktober staan zowel Bowerbirds als Plants And Animals in Doornroosje. Een avond vol twisted folk en ver uitwaaierende indie.
 
Vorig jaar verscheen Hymns For A Dark Horse, het debuut van Bowerbirds op het Dead Oceans label, waarmee het duo direct tot stalgenoten van onder andere John Vanderslice en Bishop Allen gerekend mocht worden. Met gitaar, zang, toetsen, drums en accordeon bracht het duo een ruim spectrum aan klanken uit de lo-fi, folk en americana ten gehore. Onlangs kwam er een tweede langspeler vol heldere melodieën en melancholische, harmonieuze nummers, in het straatje van Fleet Foxes en Calexico.
 
Het duo wordt voorafgegaan door het uit Montreal afkomstige drietal Plants And Animals, dat al eerder te gast was in Doornroosje als opener voor Dø. Plants And Animals houdt van het grote gebaar en maakt popmuziek in de lijn van landgenoten als Arcade Fire en Broken Social Scene. Een avond vol suspense, eclectische klanken en vooruitstrevende indie in het vooruitzicht dus!
 
Gratis naar Bowerbirds en Plants And Animals? Dat kan! 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot 2x2 kaarten aan degenen die het juiste antwoord op de volgende vraag insturen naar de redactie: hoe heette het paard dat de hoofdrol vertolkte in de gelijknamige kinderserie uit de jaren ’70? Stuur je antwoord voor donderdag 16:00 naar de kernredactie.  

A). Zwarte Lola
B). Black Beauty  
C). Zwarte Cross
 

Concert | Bowerbirds + Plants And Animals
Doornroosje | 16 oktober | 20.00 uur |  11,00 euro

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland