Win kaarten voor Aux Raus en Bong-Ra in Luxor Live! Win kaarten voor Aux Raus en Bong-Ra in Luxor Live!

Luxor tipt: gabberpunk en breakcore recht in je gezicht

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Aux Raus en Bong-Ra in Luxor Live!

Luxor tipt: gabberpunk en breakcore recht in je gezicht

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Aux Raus houdt het graag simpel. De eenvoudige optelsom van gitaar, gabberbeats en heel veel inzet resulteert steevast in complete chaos in iedere concertzaal. Afgelopen zomer nog een verwoestend optreden op Lowlands, zaterdag in Luxor Live. Breakcore koning Bong-Ra is er ook en zal het avondje beuken compleet maken. Gratis hakken? Lees snel verder!

Luxor tipt: gabberpunk en breakcore recht in je gezicht

Aux Raus weet hoe je van een begrafenis een feestje moet maken. Punk in de blender met gabberhouse en een frontman die meer op en tussen het publiek ligt dan dat hij op het podium staat doen het overal goed. Na het in Mexico opgenomen debuut kwam de band kort geleden met hun nieuwe plaat The Brick Is In The Air. Een naam die de lading dekt. Lowlands, Noorderslag en een Essent-Award later komt het duo zaterdag Arnhem onveilig maken.
 
En Aux Raus komt niet alleen: Bong-Ra is er ook en de gevierde koning van de breakcore maalt ook niet om wat ‘collateral damage’ meer of minder. Hard, venijnig en compromisloos als altijd zal Bong-Ra de platen spinnen en de beats doen pompen. Voor al uw mosh-pits en partijen. Bojcat Selectah en Murtsew openen dit bal der verwoesting.

Gratis beuken? Dat kan! Er liggen 2x2 kaarten klaar voor diegene die vóór 22 oktober 22:57 uur naar de redactie mailt hoe het debuutalbum van Aux Raus heet.  
 
A Daar Komt Gabbertje  
B This Is How It Works  
C Hakken En Zagen
 
 
Concert | Aux Raus + Bong-Ra + Murtsew + Bojcot
Selectah | Luxor Live | 24 oktober | 22.00 uur
10,00 excl. 2,00 servicekosten

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland