Win kaarten voor Three Trapped Tigers & Lomechanik in Merleyn! Win kaarten voor Three Trapped Tigers & Lomechanik in Merleyn!

Merleyn tipt: Nijmeegse electronica van de bovenste plank

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Three Trapped Tigers & Lomechanik in Merleyn!

Merleyn tipt: Nijmeegse electronica van de bovenste plank

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Altijd al ‘iets’ met electronica willen doen? Zaterdag 7 november zal in Merleyn een keur aan Nijmeegse electronische artiesten progressieve klanken de ruimte in sturen onder het vaandel van Iets Met Lomechanik. Three Trapped Tigers, Modder, dj Marcelle van Hoof en dj Jorg zullen de zaal aan het zweten krijgen. Lees snel verder en win kaarten!

Merleyn tipt: Nijmeegse electronica van de bovenste plank

Altijd al ‘iets’ met electronica willen doen? Nijmeegs electronica collectief Lomechanik brengt haar muziek tegenwoordig digitaal uit, maar ook hier kruipt het bloed waar het niet gaan kan en dient er eens in de zoveel tijd een prettig samenzijn georganiseerd te worden. Zaterdag 7 november zal in Merleyn een keur aan Nijmeegse electronische artiesten progressieve klanken de ruimte in sturen onder het vaandel van Iets Met Lomechanik.

Three Trapped Tigers konden we afgelopen zomer al aanschouwen tijdens de Affaire, alwaar het collectief een ware vlaag aan betoverende klanken in combinatie met pompende technorock over het publiek deed uitwaaieren. Electronica, soundscape, mathrock. De mannen draaien er hun hand niet voor om.

Modder is het laatste project van klankkunstenaars Tom Verbruggen en Bardt van der Dennen. Het duo doet aan sferische, ritmische, door drum ‘n bass gedragen electronica, waarbij het duo veelvuldig de Korg synthesizer beroert.

Dj Marcelle van Hoof krijgt werkelijk elke dansvloer aan het zweten. Moeiteloos laverend tussen snoeiharde breaks, afrikaanse originals en veel verslavende subbass, maakt ze zonder consessies van elke 'hater' een 'lover'.

Geestelijk vader van Lomechanik, dj Jorg zal de avond in stijl afsluiten.

Erbij zijn? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot 2x2 kaarten onder degenen die het antwoord insturen op de volgende vraag:
 
Welk apparaat wordt niet electronisch aangedreven?
 
A.)   Het tosti-ijzer
B.)   De fietsbel
C.)   De Philishave
 
Stuur je antwoord voor vrijdag 22:00 naar de redactie en maak kans op een avond vol vooruitstrevende electronica!
 
 

za 7 nov | Open: 22:00 | Start: 22:00 | Geen toegang na: 4:00 | Einde: 4:00 dance, electronica, instrumental

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland