Win kaarten voor Mala Vita in Piecken! Win kaarten voor Mala Vita in Piecken!

Negenkoppig patchanka-orkest garant voor volksfeestje

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Mala Vita in Piecken!

Negenkoppig patchanka-orkest garant voor volksfeestje

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Patchanka grootheden Mala Vita komen naar Nijmegen en wel naar Cafe Piecken. Na optredens op Lowlands, Noorderslag en ons eigen Oranjepop vrijdag van dichtbij te bewonderen. Met een mix van mevista, balkan, punk, salsa en patchanka zijn de voetjes snel van de vloer. Gratis uit je dak? Lees snel verder!

Negenkoppig patchanka-orkest garant voor volksfeestje

Patchanka grootheden Mala Vita komen naar Nijmegen en wel naar Cafe Piecken. Het studentencafe heeft  – tussen de heftige studentenavonden door – wel vaker fijne acts op de planken staan, vaak van lokale pluimage, getuige shows van onder andere The Cohens, The Cosmic Brothers en de twee edities van Pieckenpop, het studentenpopfestival tijdens de Introductieweek.

Mala Vita laat er ondertussen geen gras over groeien, het gaat hard met het negenkoppige stoororkest. Optredens op Lowlands, Mixed Culture, Noorderslag en ons eigen Oranjepop resulteerden stevast in een uitgelaten volksfeestje. Niet zo vreemd: met een mix van mevista, balkan, punk, salsa, patchanka en klezmer heb je de voetjes snel van de vloer. Chaotisch, uptempo, uitgelaten en swingend als een tiet steekt het gezelschap stilletjes aan stamvader Manu Chao naar de kroon. De zaterdag erop nog naar Duitsland voor tv opnames, aanstaande vrijdag gewoon in universiteitscafe Piecken! Aansluitend zal dj Lenny dansbare balkan plaatjes opleggen.

Gratis uit je dak? 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot 2 x 2 kaarten onder de inzenders van het juiste antwoord op de volgende vraag.

Uit welk land is patchanka stamvader Manu Chao afkomstig?

A). Urk
B). Frankrijk
C). Noorwegen

Stuur je antwoord voor vrijdagmiddag 12 uur naar de redactie en ga gratis los!


Concert | 16-11-2009 | Mala Vita + Lenny
Entree 7,50 | Start 22:00

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland