Win kaarten voor GESEL XL! Win kaarten voor GESEL XL!

Ultiem Gelders popweekend van start

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor GESEL XL!

Ultiem Gelders popweekend van start

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Aankomende vrijdag start de tweede editie van GESEL XL, hét popweekend voor de Gelderse muziekscene. Arnhem zal twee dagen bruisen van de popmuziek, workshops en sessies met de Gelderse artiesten van nu. Stippel zelf je route uit met het blokkenschema en win kaarten voor GESEL XL!

Ultiem Gelders popweekend van start

Aanstaande vrijdag is het dan eindelijk zover! Het Gelders popweekend GESEL XL gaat van start. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen wijst je de weg.

Stap 1: Koop een kaartje voor 7,50.
Stap 2: Wissel je kaartje om voor een polsbandje.
Stap 3: Pak het blokkenschema erbij en geniet van al het moois dat Gelderland te bieden heeft!

De vrijdag start met de finale van de Gesel Van Gelderland. Hierin staan de winnaars van de regionale Gelderse popwedstrijden. Wie wordt de opvolger van The Cohens en mag Gelderland vertegenwoordigen bij de SENA Performers POPnl Award in Amsterdam? Liquid Snow, Bandito, Proper Outfit en Cool Ice Crush Killers zullen deze avond de jury proberen te overtuigen. Na het wedstrijdgeweld kun je in Willemeen ook nog genieten van Shaking Godspeed, Captain Hell & The Sweet Monica's en Die Lui.

Wil je een flinke portie punk opgediend krijgen? Loop dan met je polsbandje The Stage binnen voor The Punkrock Allstar Show! Op het menu staan o.a. VLA, The Bips, NME, The Dog Ends, This Routine Is Hell en The Dogs End.

In Luxor Live is er deze avond ook van alles te doen. Wat te denken van de GESEL XL hiphopstage in de bovenzaal met o.a. Smeergeld & Bigs, Zolderkamer Producties, Klapband, De Kwelling Van Pythagoras en Maaarten. De grote zaal zal onveilig worden gemaakt door Do Not Run We Are Your Friends en speciale gast The Gathering!

Wil je de vrijdag wat relaxter beginnen dan is het Focus filmtheater je plek. Hier kun je genieten van ‘Muziek in het donker’ met de documentaire Weet Ik Niet Zo Goed over Roosbeef en optredens van Lea en Ell's Shine.

Klik hier voor het blokkenschema van vrijdag 6 november.

Na een goede nachtrust kun je zaterdag overdag op de Jacobiberg terecht voor heel veel workshops, zoals drummen met Tim van Delft (De Staat), songwriting met Bertolf, homerecording en nog veel meer!

's Avonds kan je met je nieuw aangeschafte polsbandje wederom terecht in The Stage, Willemeen en Luxor Live voor nog meer Gelderse acts. In The Stage voor onvervalste rock van Automatic Sam, Black Bottle Riot en Diggeth. Willemeen heeft fijne metal met Balgior, King Locust, Fruit Of The Original Sin en The Lucifer Principle. In Luxor Live kun je je helemaal onderdompelen in regionale muziek met The Final Four, OIIO, Xylo, The Vlegels, Phoenix Park, Blend, Jimmi Jo & De Jazz Dokters en With Ice. Na de bands kunnen de voetjes van de vloer op de afterparty met het Goed Volk Dj Team, Funk-a-Flex en Dj Danjah!

Klik hier voor het blokkenschema van zaterdag 7 november.

Mocht je tussen de bedrijven door even tot rust willen komen kom dan zeker langs in Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Willemeen. Hier zullen diverse bands een akoestisch nummer spelen en aan de tand worden gevoeld door de medewerkers van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen!

Maar wil je gratis naar een of beide avonden van GESEL XL? Mail dan voor donderdagavond 23:55 naar de redactie en vertel ons wat de hoofdstad van Gelderland is! 2x2 tickets en een tas vol met goedjes liggen voor je klaar!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland