Win kaarten voor C-Mon & Kypski Win kaarten voor C-Mon & Kypski

Luxor Live tipt: hippe Utrechtse multi-stylers

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor C-Mon & Kypski

Luxor Live tipt: hippe Utrechtse multi-stylers

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op 14 november is er in Luxor Live een optreden van C-Mon & Kypski, met aansluitend BMKLTSCH RCRDS Label Night. Een avond om niet te missen... Word jij de gelukkige winnaar van twee kaarten voor dit concert?

Luxor Live tipt: hippe Utrechtse multi-stylers

Op 14 november is er in Luxor Live een optreden van C-Mon & Kypski, met aansluitend BMKLTSCH RCRDS Label Night. Een avond om niet te missen... Weet jij welke twee bekende blazers meespelen op het nieuwste album van C-Mon & Kypski? Wie weet win jij dan kaarten voor dit concert!

De gelauwerde Utrechtse heren van C-Mon & Kypski brengen een enthousiaste en energieke muzikale mix. Moeilijk in één genre te vatten, want diverse stijlen vloeien moeiteloos in elkaar over en zo vermengen zich stijlen als hiphop, funk, balkan en rock.

De afgelopen jaren speelden de mannen niet alleen op verschillende plekken in Europa, maar ook in de VS. Kypski scratcht en mixt achter de draaitafel, terwijl de anderen rap wisselen van (gesampelde) instrumenten, zang en ritme. Een optreden van dit viertal staat hoe dan ook garant voor een vet feestje! En daarna de voetjes van de vloer met BMKLTSCH labelpeople...

Op het nieuwste album van C-Mon & Kypski, ‘We Are Square’, werken twee bekende blaasmuzikanten uit de Nederlandse muziekscene mee. Weet jij wie? Mail dan je antwoord voor vrijdag 22.00u naar de redactie. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag slechts 2 x 2 kaarten weggeven, dus grijp je kans!

C-mon & Kypski, aansluitend BMKLTSCH RCRDS Label night
zaterdag 14 november | Luxor Live (grote zaal) | aanvang 21.30u (zaal open 21.00u) | entree € 13,- (excl. servicekosten)

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland