Win kaarten voor The Take Over! Win kaarten voor The Take Over!

Luxor Live tipt Arnhems enige echte hiphopavond

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor The Take Over!

Luxor Live tipt Arnhems enige echte hiphopavond

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Vrijdag 27 maart nemen Black Milk, Elzhi en het Arnhemse Swenkt uit Luxor Live over om op de hiphopavond The Take Over hun kunsten te vertonen. Jij kunt daar gratis bij zijn! Hoe? Lees snel verder.

Luxor Live tipt Arnhems enige echte hiphopavond

Vrijdag 27 maart presenteren Yours Truly & DJ Syte, volgens eigen zeggen, Arnhems enige echte hiphopavond The Take Over. Deze keer hebben ze met Black Milk een druk mannetje in huis gehaald. Naast zijn soloalbum Tronic, leverde hij de strakke beats voor Guilty Simpson en GZA/The Genius en bracht hij een gratis instrumentale mixtape uit: Music from the Color Purple. Met zijn meeslepende en soulvolle geluid wordt hij gezien als de grote belofte van de nieuwe generatie hiphopproducers.
 
Naast Black Milk zal nog een mc uit Detroit staan, Elzhi. Elzhi is geen onbekende in de hiphopwereld. De rapper heeft al werk verricht met zijn groep Slum Village en heeft een promotiealbum uitgebracht genaamd Euro Pass. The Preface is zijn officiële debuutalbum.

Het Arnhemse Swenkt Uit bestaat uit mc's Dizzow en Driftig, producer Jeejaa en producer/mc Iemand Anders. Met soulvolle beats in de geest van producers als J Dilla, MF Doom en Madlib, met overtuigende flow gebrachte teksten die daadwerkelijk ergens over gaan, maar waarin ook ruimte is voor gewone gekkigheid, lijken de jongens klaar voor de volgende stap. 
 
Luxor Live geeft 2x2 kaarten weg! Wil je ze winnen? Beantwoord de volgende vraag:
 
Wie produceerde “The Preface” van Elzhi?

   1. Puff Daddy
   2. Black Milk
   3. White Coffee

Stuur je antwoord vóór woensdag 25 maart 11:57 uur naar de redactie en wie weet ben jij erbij!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland