Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is terug! Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is terug!

Autorace + Paulusma in Merleyn

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is terug!

Autorace + Paulusma in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen is terug! Stichting PAN, Merleyn en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen sloegen de handen ineen en zo kun je vanaf 21 maart weer regelmatig genieten van de beste acts uit de regio. De eerstvolgende editie wordt gevuld met Autorace en Paulusma.

Autorace + Paulusma in Merleyn

Een nieuwe lente, een nieuw geluid! En ook een beetje vertrouwd natuurlijk, maar het is al weer erg lang geleden sinds de laatste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. Vanaf 21 maart kun je weer met regelmaat genieten van de beste lokale en nationale acts dankzij een samenwerkingsverband van Stichting PAN, Merleyn en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen.  

Deze eerste hernieuwde editie wordt geopend door het Arnhems/Nijmeegse Autorace. In hun korte bestaan werden ze al uitgeroepen tot Hollandse Nieuwe bij 3VOOR12 en Plaat Van De Week bij Musicfrom.nl. Terecht, want hun debuutalbum staat vol met aanstekelijke liedjes die doen denken aan Pavement, Deerhoof en Dandy Warhols. “De creativiteit spat er vanaf. Telkens komt wel weer een leuke vondst of een bijzondere toevoeging voorbij. Hoe je binnen één genre (avantgarage noemen ze het zelf) toch kunt blijven verrassen.” Dat schreven we eerder over de cd, waarbij we meteen de wens uitspraken ze snel eens live te mogen zien. Bij deze!

Jelle Paulusma was vroeger de zanger van Darryl-Ann. Na het uiteenvallen van deze band maakte hij een solo-cd, maar inmiddels is Paulusma uitgegroeid tot een zevenkoppige band. Hun nieuwste album en de tour die daar op volgde oogst lovende recensies. Vanavond is Nijmegen eindelijk aan de beurt. Na het dansbare Autorace is dit muziek om even bij stil te staan: indringende folk, stevige rock, psychedelisch experiment, het kan allemaal bij Paulusma. "Muziek moet als een Indiana Jones-film zijn: spannend en avontuurlijk”, zo laat de frontman weten in een interview. En zo zijn ook zijn live-shows, waarvan we alleen kunnen voorspellen dat die onvoorspelbaar zal zijn.

Dj’s Kabaal & Sjans zorgen er tot slot voor dat er tot diep in de nacht gedanst kan worden.

De volgende editie vindt plaats op 25 april. Dan komen Seanpenn en The Cohens naar Merleyn. Voor de avond op 21 maart verloten we 2 x 2 vrijkaartjes! Deze verloten we via onze nieuwe Hyvespagina. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is vriendjes worden en een mailtje via Hyves te versturen. Heb je geen Hyves? Mail ons dan waarom niet en dan maak ook jij kans op vrijkaartjes. Prijswinnaars krijgen op 18 maart bericht, dus laat voor die tijd van je horen!

Zaterdag 21 maart: Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen
Merleyn, Nijmegen
v.a. 21.00 (eerste band 22.00)
Entree: 6,- euro
Live: Paulusma + Autorace
Dj’s: Kabaal & Sjans

 advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland