Win kaarten voor Vivian Girls! Win kaarten voor Vivian Girls!

Tip van de maand Merleyn: pittige girl's punk

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Vivian Girls!

Tip van de maand Merleyn: pittige girl's punk

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De Amerikaanse band Vivian Girls bestaat uit drie pittige dames die al even gekruide punk spelen, met een vleugje sixties en surf.
Op 10 juni staan ze in Merleyn en jij kunt erbij zijn met kaarten die je hier wint!

Tip van de maand Merleyn: pittige girl's punk

 

De jonge Amerikaanse punkband Vivian Girls staat op 10 juni in Merleyn. Het vermoeden dat de bandnaam wekt is waar: het zijn louter vrouwen die de dienst uitmaken in deze driekoppige band. Maar lieflijk of meisjesachtig is hun muziek allerminst te noemen.
De Vivian Girls spelen punk met surf- en shoegaze-invloeden. Met hun zang mengen ze er wat sixties invloeden door en de combinatie met hun energiek enthousiasme maakt de show compleet.
Het ontstaan van de band reikt niet verder dan twee jaar terug. Ze begonnen in de Amerikaanse underground-scene, maar al gauw kwam de muziek bovendrijven bij een wat breder indie-publiek. Nu zijn ze in rap tempo de wereld aan het veroveren.

Hun Europese tour is in volle gang, en zo zullen ze komende woensdag 10 juni ook Nederland passeren, en wel Merleyn in Nijmegen. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen mag 2 x 2 kaarten weggeven voor dat optreden. Wil je erbij zijn? Mail dan je antwoord op onderstaande vraag voor dinsdag 9 juni 13.00 uur en maak kans op twee kaarten voor het concert!

De dames van Vivian Girls zijn een pittig stel. Maar er zijn meer bands die uit drie (pittige) dames bestaan. Geef ons de naam van nog een driekoppige vrouwenband.

10 juni Merleyn
zaal open 22.00 uur, start concert 23.15 uur
ticket € 6,-
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland