Tip van Lux: Stuurbaard Bakkebaard vs. Man Bites Dog Tip van Lux: Stuurbaard Bakkebaard vs. Man Bites Dog

Win hier 2x2 kaartjes!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Tip van Lux: Stuurbaard Bakkebaard vs. Man Bites Dog

Win hier 2x2 kaartjes!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Live gespeelde soundtracks bij filmklassiekers, wordt dat nog gedaan anno 2009? Jazeker! In het kader van het Unheard Film Festival volgende maand voorziet Stuurbaard Bakkebaard op donderdag 5 februari in Lux de film 'C'est arrivé pres de chez vous’ (alias ‘Man Bites Dog’) van een extra muzikale dimensie. En jij kunt daar gratis bij zijn!

Win hier 2x2 kaartjes!

Ben je zowel een grote filmfreak als een concertjunkie, maar heb je moeite om die twee dingen te combineren op een manier dat je nog wat tijd overhoudt voor tweederangsbehoeftes als werk, eten en slapen? Dan heb je geluk! Want op donderdag 5 februari komen die twee werelden op een unieke manier samen in Lux. Dan zal Stuurbaard Bakkebaard namelijk live hun eigen gemaakte soundtrack spelen voor de geruchtmakende film 'C'est arrivé pres de chez vous' (ook wel bekend als ‘Man Bites Dog’)!

Nu is 'Man Bites Dog' al een behoorlijk kippenvelwekkende, heftige film (een als documentaire opgesteld portret van een huurmoordenaar), maar een soundtrack ontbrak er nog aan. En dat is waar Stuurbaard Bakkebaard voor een extra dimensie zal zorgen! Er wordt in elk geval een intieme voorstelling beloofd, waarin niet alleen de film een andere sfeer krijgt, maar ook de bezoeker op een hele andere manier het meesterwerkje van Remy Belvaux, Andre Bonzel en Benoit Poelvoorde zal kunnen beleven. Voor Stuurbaard Bakkebaard is het in elk geval een prima vingeroefening voor hun aanstaande tour (waarbij onder andere op 19 maart het Arnhemse Luxor Live wordt aangedaan), terwijl deze voorstelling zelf een prima voorproefje is voor het aankomende Unheard Film Festival in Filmtheater Kriterion en Studio K te Amsterdam, van 11 tot 15 maart.

Voor dit fantastische initiatief mogen wij 2x2 kaarten weggeven! Dus als je het antwoord weet op onderstaande vraag, dan maak je zomaar kans om hier gratis bij te zijn.

Om bij het hondenthema van de filmtitel te blijven: wat is de naam van de debuutplaat van Stuurbaard Bakkebaard, dat toevallig tevens de naam draagt van de hond van bandlid Onno Kortland?

a. Fikkie
b. Chuck
c. Bonzo

Antwoorden mogen gestuurd worden voor dinsdag 3 februari 23:57 uur naar 3voor12nijmegen@gmail.com.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland