Win kaarten voor The Secret Machines & Helter Skelter!

Tip van de maand Doornroosje: spacey indie-rock van wereldklasse

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De mannen van The Secret Machines zijn op een Europese tour langs zalen als De Botanique en De Melkweg en doen direct ook Doornroosje even aan. De band gloreert reeds een aantal jaar met hun spacey poprock met vette synths. Win kaarten en doe aansluitend een dansje op de klanken van Helter Skelter!

Tip van de maand Doornroosje: spacey indie-rock van wereldklasse

De mannen van The Secret Machines zijn op een Europese tour langs zalen als De Botanique en De Melkweg en doen vrijdag direct ook Doornroosje even aan. De band gloreert al een aantal jaar met hun vooruitstrevende poprock met vette synths. The Secret Machines werden door David Bowie en U2’s The Edge al omschreven als de verlossers van de progressieve rock en poepten reeds twee massief klinkende plaaten uit, vol gelaagde, psychedelische, heavy, uitgesponnen tracks. Met een minimale bezetting van drums, zang, keyboard en gitaar wist het trio reeds de associatie met grootheden als Led Zeppelin en U2 op te roepen. Dat de mannen een stuk dynamischer kunnen klinken dan deze twee dino’s, bewezen ze op het onlangs uitgekomen titelloze album vol rauwe en slepende spacey tracks.

Aansluitend is het tijd voor uw maandelijkse portie dansbare pop in al haar gedaanten met de Helter Skelter avond van St. Paul. Met de neus richting de dj-booth, de handjes omhoog en de voetjes van de vloer. Als Lowlands zonder bandjes. U weet inmiddels dat het goed zit.

Stuur daarom je antwoord op de volgende prijsvraag en maak kans op 2 x 2 kaarten voor een avond vol oorkussend geluid: Welke spacey tv-serie kenden helden als Captain Kirk en een schip genaamd The Enterprise:
 
A). Office Space
B). Star Trek
C). Slaying Chicks From Outer Space

Stuur je antwoord voor donderdagmiddag 16:00 naar de kernredactie!