Kort Nieuws

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Een verse dosis regionale actualiteiten. Met deze keer: Gitbox! neemt na 15 jaar afscheid met nieuwe release, NDRGRND opent merchandise shop en de inschrijvingen Roos van Nijmegen en Pocketpop zijn geopend tot half januari.

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt je op de hoogte!

Gitbox! neemt na 15 jaar afscheid met lp en optreden in Merleyn
 
Op 23 januari verschijnt de nieuwe lp van Gitbox! Between A Half Heart And A Full Moon. Ter viering hiervan zal de Nijmeegse band een optreden in Merleyn verzorgen, dat tevens het afscheid van de band zal zijn. Na 15 jaar folk, pop, noise, chanson, country, psychedelica en americana, en optredens op Lowlands en Crossing Border vinden de bandleden het tijd voor iets anders. Bezoekers van de release/afscheidsshow krijgen een gelimiteerd exemplaar van de nieuwe lp. Op vinyl uiteraard.


Inschrijving Pocketpop geopend

Zoals ieder jaar organiseert Polderkolder's Popcollectief in het land van Maas en Waal het Pocketpopfestival. Onder het motto 'niet de grootste, wel de gezelligste', zal tijdens een nader te bepalen aantal voorronden en een finale weer gespeeld worden om de begeerde Gitaar Met De Grote Oren en een plaats op openluchtfestival Zeeltje. Pocketpop kent een open inschrijving, dat betekent dat bands uit alle windstreken (tot in het buitenland) zich kunnen inschrijven voor het festival. Inschrijven kan hier tot 13 januari.


Inschrijving Roos van Nijmegen 2010 sluit 10 januari

Bands en acts uit Nijmegen hebben nog tot 10 januari de tijd om zich in te schrijven voor de Roos van Nijmegen. Dit jaar wordt De Roos georganiseerd door Stichting PAN, Poppodium Doornroosje en Muziek- en Danscafé Merleyn. Bands maken kans op studiotijd bij Bigmouth Music, mastering bij Gold Soundz Mastering, een videoclip bij Younique Film, een waardebon van Stockenhof Muziek en een fotoshoot van Take Two Communication. Klik hier voor meer informatie, het reglement en het inschrijfformulier.


NDRGRND opent merchandise shop

Muziek- en  danscafé NDRGRND in Nijmegen opende onlangs een merchandise shop die zich vooral richt op het verkopen van shirts van Nijmeegse bands als Bandito, De Staat en Black Bottle Riot. Daarnaast is NDRGRND een officieel verkooppunt voor merchandise van Nijmegen Rock City. Met de merchandise winkel ontstaat er een plek waar lokale bands hun artikelen kosteloos onder de aandacht kunnen brengen. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan de bands zelf. Kijk voor meer informatie op de website van de NDRGRND.