Win kaarten voor A Brand in Doornroosje! Win kaarten voor A Brand in Doornroosje!

Tip van de maand: straffe Belgische indie voor fijnproevers

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor A Brand in Doornroosje!

Tip van de maand: straffe Belgische indie voor fijnproevers

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

A Brand deed België reeds op haar grondvesten schudden en aanstaande donderdag is Nijmegen aan de beurt. Een venijnig en uiterst dansbaar mengsel van forse rock, glam en rake disco zal ook de Waalstad doen bewegen. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot 2 x 2 kaarten dus lees snel verder hoe kans te maken!

Tip van de maand: straffe Belgische indie voor fijnproevers

A Brand is het Belgische indierockgezelschap rondom de Antwerpenaar Dag Taeldeman. In 2004 begonnen in een garagebox, na een drietal albums met een venijnige mix van stevig gitaarwerk, glamrock en een gezonde dosis dansbare disco is de band uitgegroeid tot publiekslieveling in België en heeft de band haar pijlen nu gericht op ons kikkerlandje. Over een hitsingle meer of minder – onder andere Beauty Booty Killerqueen en A Perfect Habitat For Foxes -doen de Vlamingen niet moeilijk, over een drietal gitaristen in de gelederden ook niet overigens. Rocken doet het live dus zeker, maar onderschat vooral niet het dansbare element in de muziek van A Brand, dat in België alle grote festivals van Dour tot Pukkelpop op hun grondvesten deed schudden.

Altijd strak in het pak en allen op een lijn – een frontman heeft A Brand niet – speelt de band haar repertoire met veel spektakel en passend gevoel voor stijl. Momenteel zijn de Vlamingen bezig met een uitgebreide clubtour door Nederland en Doornroosje mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Jij kunt er donderdag 16 april bij zijn door de volgende prijsvraag te beantwoorden en kans te maken op 2 x 2 kaarten:

Welk van de onderstaande begrippen past niet in het rijtje door gebrek aan verbintenis met de Belgische natie?

A). Friet
B). Lambik
C). Waddeneiland
D). Westmalle Triple

Stuur je antwoord voor woensdagavond 19:00 op naar de redactie.Concert | do 16 apr | Start 20:30

A Brand + Pioneers of Love

Normaal € 11,-

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland