Win kaarten voor Emily Jane White! Win kaarten voor Emily Jane White!

Tip van Merleyn: singer-songwriter in optima forma

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Win kaarten voor Emily Jane White!

Tip van Merleyn: singer-songwriter in optima forma

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De uit San Fransicso afkomstige Emily Jane White maakte dit jaar met het sferische 'Dark Undercoat' een van de mooiste singer-songwriterplaten van het jaar. Een unieke kans om deze snel rijzende ster te aanschouwen in de intieme setting van Merleyn. Lees snel verder en win kaarten!

Tip van Merleyn: singer-songwriter in optima forma

De uit San Fransicso afkomstige Emily Jane White maakte dit jaar met het sferische 'Dark Undercoat' een van de mooiste singer-songwriterplaten van het jaar. Niet vaak verrast muziek nog echt, White wist het met haar debuutplaat een compleet nieuwe vorm van duistere folk neer te zetten. Met een stem die eenieder binnen klankbereik in het hart raakt zet ze met minimale pennenstreken een bevreemende, duistere doch prachtige sfeer neer. Soms fragiel, broeierig en beklemmend, maar altijd bloedstollend mooi. Bekijk hieronder een voorproefje en zie dat de mogelijkheid om deze dame in de intieme setting van Merleyn te kunnen aanschouwen een voorrecht is.

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen verloot 2x2 vrijkaarten voor deze avond vol ingetogen moois. Benantwoord de volgende vraag en stuur je antwoord voor maandag 16:00 naar de redactie: Welke John deed als lid van de Amerikaanse Democratische partij een gooi naar het Amerikaanse presidentschap?

A) John Lennon
B) John Kerry
C) John Obama

Wo 26 nov
Emily Jane White & John Carrie
Aanvang: 22.00
Entree: € 7,-

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland