Win kaarten voor het verjaardagsfeest van 3VOOR12 in Luxor Live! Win kaarten voor het verjaardagsfeest van 3VOOR12 in Luxor Live!

Bekijk alvast voorproefjes van Agua de Annique, With Ice, Okieson en De Staat

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Win kaarten voor het verjaardagsfeest van 3VOOR12 in Luxor Live!

Bekijk alvast voorproefjes van Agua de Annique, With Ice, Okieson en De Staat

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Volgende week vieren we het tienjarig jubileum van 3VOOR12 in Luxor Live met Agua de Annique, With Ice, Okieson en De Staat. Bekijk hier alvast clips van eerdere optredens en maak kans op 2 x 2 vrijkaartjes!

Bekijk alvast voorproefjes van Agua de Annique, With Ice, Okieson en De Staat

Volgende week donderdag is het zover, 3VOOR12 bestaat dan op de kop af 10 jaar! Dat wordt door het hele land gevierd met optredens van de beste aanstormende bands die Nederland te bieden heeft. In de regio Arnhem-Nijmegen vindt het feest plaats in wat we nu al de mooiste zaal van Nederland durven noemen: Luxor Live! Okieson zorgt voor een sfeervol begin van de avond. Begin dit jaar presenteerden ze in De Zeester hun debuut-cd Tomorrow’s Gone. Niemand had toen nog van ze gehoord, maar niemand die daar bij was zou het ook weer vergeten! Bekijk de link naar een registratie van dit optreden op YouTube en weet waarom dit voor vele liefhebbers van Americana en akoestische rootsmuziek dé openbaring van 2008 is. With Ice is geen onbekende meer in Arnhem. De eerdere prijswinnaars van Ernem Zweet maken kinetische rock, oftewel een intense mix van rock, disco, electro, funk, psychedelica en een podiumpresentatie die niet altijd zonder slag of stoot verloopt (zoals je kunt zien in het YouTube filmpje van hun optreden in een Ierse pub). Vanaf nu gaan de voeten van de vloer! Daarna is het de beurt aan Agua de Annique, de nieuwe band rondom voormalig Gathering-zangeres Anneke van Giersbergen. In Club 3VOOR12 schitterden ze al eerder met hun dromerige poprock (zie filmpje), maar de band wist op Oranjepop ook te verrassen met een stevige cover van Earth & Fire. In Luxor Live zullen ze naast materiaal van hun debuut-cd Air ook enkele gloednieuwe nummers uitproberen, dat belooft wat! De avond wordt knallend afgesloten met een optreden van De Staat, de nieuwe rockhelden uit het Oosten des lands. Op YouTube zie je een filmpje uit hun begindagen in de Onderbroek. Niet veel later werden ze Hollandse Nieuwe bij 3VOOR12, inmiddels staan de labels in de rij om hun later dit jaar te verschijnen debuut-cd uit te brengen. “Deze band verdient een grotere zaal en vooral een beter geluid” schreef onze recensent toen ze weer eens een plaatselijk café platspeelden. Nou, dat krijgen ze vanavond, dus wees erbij! Om 20.00 uur gaat de zaal open en een half uur later trapt Okieson af. De presentatie is in handen van Shaggable Sluts legende Wim Koens en dj’s Kabaal en Sjans zorgen voor de muziek tussen en na de bands. Op de site van Luxor Live kun je kaarten bestellen voor 13 euro, maar je kan er ook gratis bij zijn als je ons weet te vertellen welk Idols jurylid vroeger in Earth & Fire speelde. Stuur je antwoord vóór dinsdag 11.57 naar de kernredactie. Onder de juiste inzendingen verloten we 2 x 2 vrijkaarten!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland