Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert de Top 2007 in Merleyn Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert de Top 2007 in Merleyn

Nieuwe videoreportages Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen online

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert de Top 2007 in Merleyn

Nieuwe videoreportages Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen online

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Aanstaande woensdag organiseren we een caféavond met de beste tracks uit onze jaarlijstjes. Dé gelegenheid om nog één keer te genieten van al het moois dat 2007 te bieden had. Ook op YouTube kun je terugblikken, en wel naar onze laatste Clubavond. De interviews met Marten de Paepe, Plastic Halo en Gram staan nu online!

Nieuwe videoreportages Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen online

Het is nog een beetje komkommertijd in muziekland en dat merken we ook op de redactie, maar gelukkig staan er voor de rest van de maand weer een hoop leuke optredens op het programma (check de agenda maar). Om de start van 2008 nog eens extra kracht bij te zetten, blikken we eerst nog even terug op al dat moois van vorig jaar met de beste tracks van 2007 volgens de oren van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. Onze Top 2007 bestaat natuurlijk niet uit 2007 platen, maar is gebaseerd op de jaarlijstjes van onze medewerkers. De tracks met de meeste stemmen draaien we aanstaande woensdag tijdens onze maandelijkse caféavond. Welke dat zijn moet je zelf maar komen ondervinden, maar we kunnen alvast verklappen dat de top van onze platenberg bestaat uit acts als Battles, LCD Soundsystem, Alela Diane, Justice, Arcade Fire, Aux Raus, The Shins, Cold War Kids, Gogol Bordello en ook nog eens twee bands met Yeah in hun naam. Uit onze eigen regio doen Agua de Annique, De Staat, Spider James, Sennen, Overtref en Bambix het goed. Het belooft dus een gezellige en gevarieerde avond te worden met niet alleen de beste hits, maar vast ook een paar onontdekte pareltjes uit het oude jaar. Kom dus woensdag 23 januari naar Café 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in Merleyn en blik vanaf 21.30 uur met ons terug op het muziekjaar 2007! Zin om eens een redactievergadering van ons bij te wonen? Kom dan al om 20 uur naar Merleyn toe! Terugblikken op onze laatste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kan nu ook. Er stond al een korte reportage op onze YouTube, maar nu kun je ook de volledige interviews met Marten de Paepe, Plastic Halo en Gram bekijken. Dus ga naar rechts met die muis en klik die link!
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland