Merleyns tip van de maand: Fortarock

Win hier kaartjes!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op zaterdag 13 december vindt in Merleyn weer een editie van Fortarock plaats. Deze keer staan niemand minder dan het Arnhems Thronar en het Nijmeegse Myrkvar op het programma! Lees snel verder voor de prijsvraag!

Win hier kaartjes!

Op zaterdag 13 december vindt in Merleyn weer een editie van Fortarock plaats. Deze keer staan er twee bands op het programma, het Arnhemse Thronar en het Nijmeegse Myrkvar. Dat belooft een waar strijdtoneel te worden!

Thronar bracht in 2005 hun debuutalbum 'For Death And Glory' uit en eerder dit jaar verscheen hun tweede plaat 'Unleash the Fire'. Hun bombastische en melodieuze battle metal heeft hen geen windeieren gelegd; zo stonden ze op festivals als Arnhem Metal Meeting en in het voorprogramma van o.a. In Extremo.

Het Nijmeegse Myrkvar bracht in september 2008 hun debuutalbum 'Als Een Woeste Horde' uit op Shiver Records. Myrkvar is zeker geen onbekende in 'Nijmegen Metalcity', ze deden mee aan de Roos van Nijmegen 2007 en gaven dit jaar op de Affaire een spetterend optreden op het Fortarockpodium. De band combineert snelle blasts met dansbare humpa's, screams, cleane zang, viool- en toetsenpartijen.

Bij zijn? Wij mogen 2x2 kaartjes weggeven aan eenieder die het juiste antwoord op de volgende vraag weet:
'Wat heeft allium porrum (Latijn) te maken met Myrkvar?'

Stuur het goede antwoord voor woensdag 23:57 uur naar 3voor12nijmegen@gmail.com