Inschrijving Roos van Nijmegen en Pocketpop geopend

Zoektocht naar regionaal talent 2009 van start

Redactie 3VOOR12/Anrhem-Nijmegen ,

Weer een nieuw jaar vol muzikale strijd is gestart met de opening van de inschrijvingen voor de Roos van Nijmegen en Pocketpop. Lees snel verder over de opzet, aanmelding en prijzen van beide competities.

Zoektocht naar regionaal talent 2009 van start

Inschrijvingen Roos van Nijmegen 2009 van start
 

De inschrijving voor weer een nieuwe versie van de Roos van Nijmegen is geopend. De bandwedstrijd voor omgeving Nijmegen wordt ook dit jaar weer georganiseerd door Poppodium Doornroosje, Muziek & Danscafé Merleyn en Stichting PAN. Via 3 voorrondes zullen bands strijden om een finaleplek in Doornroosje. Studiotijd bij BigMouth, bandcoaching van Stichting PAN, een tegoedbon bij Stockenhof Muziek, een fotoshoot bij PhotoMike en de eeuwige roem zijn de te winnen prijzen. Vorige jaar wonnen The Cohens welke direct ook maar even de Gesel van Gelderland op hun naam schreven. Inschrijven voor de Roos kan tot 15 januari 2009. Klik hier voor meer informatie en inschrijvingen.

 

Inschrijving Pocketpop geopend

 
 Het reeds twee decennia door de regio Maas en Waal reizende festival Pocketpop, dat jaarlijks georganiseerd wordt voor jonge bands, heeft de inschrijving geopend. Bands kunnen zich aanmelden en inschrijven voor de competitie. Het door popcollectief Polderkolder georganiseerde festival beleeft traditiegetrouw haar hoogtepunt op Eerste Paasdag, wanneer de finale van de competitie plaats heeft. De winnaar van deze finale verdient een plaats in de Gesel van Gelderland. Daarnaast vallen er ook muziekgerelateerde prijzen te winnen, mede mogelijk gemaakt door Stockenhof Muziek te Beek. Voor het zover is kan er op Tweede Kerstdag weer genoten worden van het akoestisch festival dat Polderkolder organiseert in ’t Zwaantje te Deest, genaamd Polderkolder Acoustic Movement (PAM). Over de line-up doet de organisatie vooralsnog geheimzinnig, maar duidelijk is dat ook dit jaar het festival de ultieme kerst-onvlucht-plek voor Maas en Walers zal zijn.