Paasconcerten in beeld: bekijk de sessie van Strawl & Out of Many Paasconcerten in beeld: bekijk de sessie van Strawl & Out of Many

Veelkoppig rastagezelschap brengt meer lente dan de huidige weersverwachting

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Paasconcerten in beeld: bekijk de sessie van Strawl & Out of Many

Veelkoppig rastagezelschap brengt meer lente dan de huidige weersverwachting

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

De Paasconcerten zijn al weer een tijdje achter de rug. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen houdt de lente echter in de lucht met sessies en sfeerverslagen. Eerder al viel er te genieten van sessies met Ed & the Fretmen en Lavalu, nu is het de beurt aan Strawl & Out of Many om de vlam van de Paasconcerten levende te houden.

Veelkoppig rastagezelschap brengt meer lente dan de huidige weersverwachting

Zoete herinneringen aan afgelopen Paasconcerten op de Jacobiberg? Wij ook. En speciaal daarom pakt 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen dit jaar speciaal uit met een uitgebreid video-verslag. Deze keer een uitgebreide sessie met de heren van Strawl & Out of Many. Het zonnetje breekt al een beetje door, maar deze mannen maken uw lente compleet. Klik op de link hiernaast en laat je meervoeren door de hitsige roots-reggae van Strawl & Out of Many, recht het voorjaar in! Sessies gemist? Geen nood, hiernaast zijn tevens de voorgaande filmpjes van Ed & The Fretmen en Lavalu te bewonderen. Houd ons in de gaten voor meer video. Binnenkort volgen nog een sessie met de billy's van Bodybags en twee sfeerimpressies, so stay tuned.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland