Win vrijkaartjes voor ...And you will know us by the Trail of Dead en The Moi Non Plus! Win vrijkaartjes voor ...And you will know us by the Trail of Dead en The Moi Non Plus!

De tip van de maand van Doornroosje

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Win vrijkaartjes voor ...And you will know us by the Trail of Dead en The Moi Non Plus!

De tip van de maand van Doornroosje

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Het festivalseizoen (ook wel vakantie genoemd) is weer zo goed als voorbij, maar gelukkig spelen er nog genoeg bands in de regio waarbij het massale extasegevoel met gemak weer kan worden opgegeroepen. Doornroosje tipt deze maand ...And you will know us by the trail of dead! ...En jij maakt kans op vrijkaartjes!

De tip van de maand van Doornroosje

Doornroosje tipt deze maand de optredens op woensdag 29 augustus. Het podium is dan aan ...And you will know us by the trail of dead. Dat klinkt alsof we met een doomy metalband van het evile soort te maken hebben. Dat zou je ook kunnen denken als je het spoor van vernieling ziet dat het vijftal regelmatig achterlaat in de tenten waar ze hebben opgetreden. Proberen om de muziek van AYWKUBTTOD te omschrijven is echter net zo hopeloos als het foutloos uitspreken van deze belachelijke afkorting. Aanvankelijk werden ze nog bestempeld als emocore, maar dat zou je bijna een belediging kunnen noemen. Hun laatste album heet niet voor niets So Divided: wederom een mengeling van avantrock, postmusical, progwereldpunk, noisepop en andere toekomstmuziek. Toch klonk dit furieuze vijftal nog nooit zo vertrouwd, toegankelijk en catchy. In het voorprogramma staat de nieuwe band van Blues Brother Castro voorman Leon Caren. Als The Moi Non Plus wordt hij slechts bijgestaan door drummer Bas Mosch, maar samen maken ze lawaai voor tien zoals Liars en Sonic Youth dat ook zo goed kunnen. Op 29 augustus staan beide bands klaar om de boel af te breken in Doornroosje en jij kan meehelpen! Stuur ons een mailtje waarin je deze zin persoonlijk afmaakt: "...And you will know me as..." en maak kans op 2 maal 2 vrijkaartjes! Klik dus snel op de link aan uw rechterzijde en stuurt uw antwoord allen voor 27 augustus 23.57 naar de kernredactie.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland