The Matrixx wint Nightlife Award voor Populairste Club van Nederland The Matrixx wint Nightlife Award voor Populairste Club van Nederland

Twan Krebbers: "We zijn goed in staat in te schatten wat onze bezoekers raakt"

, Freddy Radstaak,

The Matrixx wint Nightlife Award voor Populairste Club van Nederland

Twan Krebbers: "We zijn goed in staat in te schatten wat onze bezoekers raakt"

Freddy Radstaak, ,

In vijf jaar tijd is The Matrixx uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio. Afgelopen woensdag won de club voor de tweede keer de Nightlife Award voor Populairste Club van Nederland. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen vroeg mede-eigenaar Twan Krebbers om een reactie. "Het is simpel. De meeste mensen hebben op ons gestemd."

Twan Krebbers: "We zijn goed in staat in te schatten wat onze bezoekers raakt"

Sinds woensdag 1 november mag The Matrixx zich officieel de Populairste Club van Nederland noemen. In de strijd om de Nightlife Awards ging de Nijmeegse club van eigenaren Twan Krebbers en David Brons met de hoofdprijs aan de haal. Volgens de jury is The Matrixx in vijf jaar tijd uitgegroeid 'tot een fenomeen in Oost-Nederland, waar zelfs het uitgaanspubliek uit de Randstad een lange rit voor over heeft'. De Nightlife Awards zijn in het leven geroepen door Nightlife Magazine, vakblad voor discotheekondernemers. Een vakjury beoordeelde de clubs en discotheken, waarna het publiek per sms kon stemmen. Twan Krebbers is zeer ingenomen met de prijs: "Ik ben tevreden. We merkten natuurlijk al wel dat we veel bezoekers kregen, en dat is een goede graadmeter voor je populariteit. Deze prijs bevestigt dat. Het voelt als de bekroning op je werk." Hij heeft een eenvoudige verklaring voor de winst: "De meeste mensen hebben op ons gestemd." Maar zo simpel blijkt het toch niet te zijn. "We hebben inmiddels heel wat ervaring. Bovendien doen we goed onderzoek naar onze bezoekers, waardoor we goed in staat zijn om in te schatten wat hen raakt." Sommige clubs proberen hun bezoekers op te leggen wat leuk is. "Dat werkt niet. En zo doen wij dat ook niet." De prijs komt op een goed moment. Binnenkort bestaat The Matrixx vijf jaar en dat wordt groots gevierd. "We hebben drie specials met veertien dj's gepland. Dit jubileum laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan." The Matrixx maakt zich op voor de vijf volgende succesvolle jaren. De geruchten dat een van de twee eigenaren zich binnenkort zou terugtrekken wijst Krebbers dan ook van de hand. "Geruchten zullen er altijd zijn. Dat betekent nog niet dat ze waar zijn. Als een van ons twee├źn zou stoppen met The Matrixx had ik het toch zeker wel geweten?"
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland