Tweede avond Planet Rose brengt minimal, house en electronics Tweede avond Planet Rose brengt minimal, house en electronics

Win nu kaarten voor deze avond voor de echte liefhebber

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

Tweede avond Planet Rose brengt minimal, house en electronics

Win nu kaarten voor deze avond voor de echte liefhebber

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

Vorige week heb je kunnen lezen dat Doornroosje in januari in het teken staat van drie avonden Planet Rose. We beloofden je om voor elke avond 2x2 kaarten weg te geven en natuurlijk houden we ons woord. Maak nu kans op vrijkaarten voor Planet Rose op 21 januari.

Win nu kaarten voor deze avond voor de echte liefhebber

Op 21 januari staat Planet Rose in het teken van minimal, house en electronics. De line-up er een voor de liefhebber. In de kleine zaal van Doornroosje staat de Engelse sensatie Nathan Fake vergezeld door het Nijmeegse electronica-collectief Lomechanik. In de grote zaal kan je uit je dak gaan met Heartthrob en Kristian. Wil je in aanmerking komen voor die gratis kaarten voor 21 januari? Mail dan het antwoord op de volgende vraag: "wat is de echte naam van Nathan Fake?" voor aanstaande woensdag 11.57 uur naar Katja Linders en zij trekt onder streng toezicht van onze notaris de gelukkige winnaars. Volgende week maak je kans op kaarten voor de Grande Finale.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland