3voor12 Den Haag

Paardcafé binnenkort op de schop

Bezoekers helpen mee met make-over

Het Paardcafé, stamkroeg van menig Haags muziekliefhebber of muzikant, heeft deze zomer een flinke verbouwing op de planning staan. Op het crowdfunding platform Voordekunst is een actie opgezet om de laatste benodigde euro's te verzamelen.

Sinds de opening in 2003 heeft het Paardcafé het decor gevormd voor talloze optredens van lokale en internationale acts, inclusief albumreleases en natuurlijk de legendarische 3VOOR12 Den Haag clubavonden. Veertien jaar vol dansende voeten, dreunende baslijnen en gemorst bier laat natuurlijk zo zijn sporen achter. Hoog tijd voor een update dus.

Niet alleen zal het café na de zomer beschikken over een grotere bar, beter geluid, en een vernieuwde garderobe: Ook zullen er nieuwe aircos en toiletten worden geïnstalleerd. En ja, dat knusse behang is stiekem ook wel aan vervanging toe. 

Het Paardcafé nodigt alle stamgasten, oude vrienden en podiumtijgers uit om te helpen met de renovatie. Meer dan twee linkerhanden is hier niet voor nodig, want steentjes kunnen makkelijk worden bijgedragen via Voordekunst. Wie voor 13 augustus wat centen bijlegt, kan na de zomer genieten van een splinternieuw Paardcafé én wat extra's.

Updates over de voortgang van de actie kunnen worden gevolgd op de Facebook en Instagram pagina van het Paardcafé.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12