3voor12 Breda

The Kings Head lanceert ‘The Far Beyond’

Eerste release van aankomend debuutalbum

De heren van The King's Head houden het hoofd koel in deze barre tijd. Vandaag droppen deze rock-koningen namelijk hun single 'The Far Beyond', afkomstig van het debuutalbum welke 31 juli geserveerd wordt. De Bredase band vult met enige regelmaat de repetitieruimte bij Sound Dog en heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. 

Een debuutalbum in the pocket, maar “grote vriend Corona” gooide roet in het eten voor The King’s Head. Net zoals alle andere artiesten kregen zij te maken met afgelastingen. Desalniettemin gaan deze royals door en droppen nu langzaamaan hun tracks, met als magnum opus hun debuutalbum. Het nummer 'The Far Beyond' komt vandaag online en de tweede single staat gepland op 26 juni aanstaande. Houd de socials van The King’s Head in de gaten! 

Gekroond:
Pim van Zuilen, zang/gitaar/toetsen
Tim van Bokhoven, zang/gitaar
Jasper van der Hoeven, bas/zang
Chris Stadhouders, drums
Koen Koniuszek, gitaar 
Reeds bekend van bands als Wake, Bleach, Hilton Dive, Revölvo en Cape Canaveral

Een lekkere mix van classic rock, sludge, grunge en metal. Muziek die smaakt als een prettig bier: stevig met hinten van progressive rock en een vleugje (h)pop. Wil je The King’s Head online live zien rocken, tune dan zaterdag 30 mei in bij de tweede editie van het Couch Potato Festival. Vanaf 20:30 uur knallen ze van je scherm!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12