Nieuw festival in Prinsenbeek: Beek Live met veel lokale acts Nieuw festival in Prinsenbeek: Beek Live met veel lokale acts

Zaterdag 31 oktober in De Drie Linden

, Tekst: Daniël Hereijgers

Nieuw festival in Prinsenbeek: Beek Live met veel lokale acts

Zaterdag 31 oktober in De Drie Linden

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Aanstaande zaterdagavond 31 oktober maakt Prinsenbeek kennis met de eerste editie van het gratis avondfestival Beek Live. Vanaf 19:00 uur treden in De Drie Linden veertien lokale bands en singer-songwriters op, verspreid over drie verschillende podia. Er is ruimte voor 1300 bezoekers en de organisatie verwacht een spektakel.

De uitgangspunten voor het nieuwe festival zijn dat bands en muzikanten steeds minder ruimte hebben om zich te laten zien te ontwikkelen en dat talent een kans verdient. Een nobel streven natuurlijk, helemaal omdat het gaat om regionale acts die eigen werk brengen. Sport- en welzijnsaccommodatie De Drie Linden wordt omgebouwd tot festivalterrein met drie podia en ruimte voor 1300 bezoekers en voldoende eet- en drinkstands.

Acts
Rock- en bluesband Charly & the Welfare, electropop van Marvelious, seventies rock van Solan, alternatieve rock van There There, singer-songwriters Julia Roosenschoon, Marlou Vriens, Anne Nederhoed, Nina Verharen, Jeroen Timmermans en Sebastiaan Benjamin, punk van Harsh realms, rock van Fools Never Differ, Men On Wire en Lost Lions of India.

Kijk voor meer informatie en het blokkenschema op de website van Beek Live.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda