#BB15: Een hyperactief The Deaf op het Amstel Podium #BB15: Een hyperactief The Deaf op het Amstel Podium

Een bierdouche wordt beantwoord met een tuf

, Tekst: Tessa Gorissen, foto's: Emmelie Herwegh, Debbie Schoone

#BB15: Een hyperactief The Deaf op het Amstel Podium

Een bierdouche wordt beantwoord met een tuf

Tekst: Tessa Gorissen, foto's: Emmelie Herwegh, Debbie Schoone ,

The Deaf heeft al meerdere hits op zijn naam staan, waaronder 'Coming Down That Road'. Met zanger Spike, natuurlijk ook bekend als gitarist van Di-rect, weet je zeker dat er iets gebeurt op het podium. Begin van de zondagavond maakten zij het Amstel Podium onveilig.

HET CONCERT:
The Deaf, Amstel Podium, zondag 20 september 2015

DE ACT
Zodra de band het podium op komt, is het al druk op het terrein. Velen zijn gekomen om deze Haagse band live te zien. Hoewel de toetsenist zijn arm heeft gebroken na een val met zijn fiets, speelt hij alsof zijn leven er vanaf hangt. Een bierdouche wordt beantwoord door hem met een tuf in het publiek. Zodra hij zijn mondharmonica erbij pakt en zanger Spike roept dat iedereen ‘boe’ moet roepen doet het hele terrein mee.

HET PUBLIEK
Enthousiast danst het publiek met de nummers mee, boegeroep wordt op commando uitgevoerd. De bezoekers schromen niet om hun bier te verspillen door het naar het podium te gooien. Iedereen geniet zichtbaar van de hyperactieve band op het podium. Als Spike vraagt om een circle pit of een wall of death, doet het gewillig mee.

Hoewel de setlist vrijwel elke show hetzelfde blijft, verveelt The Deaf nooit. Elke show is onvoorspelbaar door de bandleden. Een goede opener van de laatste festivalavond.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda