#BB15: Navarone produceert hit na hit op het Amstel Podium #BB15: Navarone produceert hit na hit op het Amstel Podium

Publiek zingt 'Wander' enthousiast mee

, Tekst: Tessa Gorissen, foto's: Don Crusio

#BB15: Navarone produceert hit na hit op het Amstel Podium

Publiek zingt 'Wander' enthousiast mee

Tekst: Tessa Gorissen, foto's: Don Crusio ,

Navarone begon als voorprogramma van de Golden Earring en heeft hier ook zijn naam aan te danken. De band gaat al een aantal jaren mee en is ook geen onbekende van het Bredase publiek. Op zondagavond stonden zij op het Amstel Podium om hun hits nog een keer over ten gehore te brengen.

HET CONCERT:
Navarone, Amstel Podium, zondag 20 september 2015

DE ACT
De enorme lichtshow staat centraal tijdens deze show van Navarone. Een theatrale sfeer ontstaat hierdoor op het podium, waar de band dankbaar gebruik van maakt. De ene uithaal na de andere wordt door zanger Merijn van Haren geproduceerd. En bij ‘Wander’ zingt het hele publiek uit volle borst mee.

HET PUBLIEK
Nog voordat de band begonnen is, heeft de hele menigte zich al voor het Amstel Podium verzameld. Iedereen is gekomen om deze band te zien. Niemand heeft er dan ook problemen mee als de band vraagt of ze mee willen zingen. Uit volle borst wordt hit na hit meegezongen en enkelen dansen ook nog mee.

Navarone is een act die thuishoort op het podium op Breda Barst. Dat ze nog geen verleden tijd zijn, bewijzen ze ook dit keer weer op het Amstel Podium.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda