#BB15: Zonnig optreden van Audio Adam op het Amstel Podium #BB15: Zonnig optreden van Audio Adam op het Amstel Podium

Afscheid van bassist groots gevierd

, Tekst: Tessa Gorissen, foto's: André Joosse

#BB15: Zonnig optreden van Audio Adam op het Amstel Podium

Afscheid van bassist groots gevierd

Tekst: Tessa Gorissen, foto's: André Joosse ,

3FM riep Audio Adam uit tot Serious Talent en sindsdien hebben ze al in het voorprogramma gestaan van onder andere Go Back To The Zoo, Ilse DeLange en Scouting For Girls. Met hun nummers in de muziekcarrousel op Coldplay.com gaat het snel met de band. Op de zondagmiddag stonden ze op het Amstel Podium.

HET CONCERT:
Audio Adam, Amstel Podium, zondag 20 september 2015

DE ACT
Bassist Ronald Maas verlaat de band, dus reden voor een knallende eindshow. De band is vastberaden er een goede show van te maken en het publiek hier zoveel mogelijk bij te betrekken. Meerdere malen vraagt de band ook of de bezoekers dichterbij willen komen. Want bij het podium begint het immers. De band klinkt als een typische 3FM Serious Talent, maar één ding is zeker: zanger Tjerk Koekkoek kan zingen. Nog voordat de band het podium verlaat hebben ze de voorste rijen geheel voor zich gewonnen.

HET PUBLIEK
Voordat de band op het podium staat is er al een grote groep gevormd. En zodra de mannen beginnen te spelen staan de meesten al niet meer stil. De dansbare nummers worden goed ontvangen en de band geniet ervan. Ook meezingen doet het publiek, wat een glimlach bij de band bezorgd.

Dat de band kan spelen en zingen bewijzen ze deze middag op het Amstel Podium. Het is een band met charmes en ze weten deze ook goed te gebruiken op het publiek. Een prima optreden voor een zonnige zondag.

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda