Club3voor12/Breda: Little Giant, At First en Fake Billy & The False Prophets Club3voor12/Breda: Little Giant, At First en Fake Billy & The False Prophets

Vrijdag 18 september in Mezz Kleine Zaal

, Aankondiging: redactie 3voor12/Breda

Club3voor12/Breda: Little Giant, At First en Fake Billy & The False Prophets

Vrijdag 18 september in Mezz Kleine Zaal

Aankondiging: redactie 3voor12/Breda ,

Club 3voor12/Breda laat je alvast warmdraaien voor een weekend Breda Barst. Geen ‘Tussenbarst Party’ onder onze vlag, maar een lekkere en lokale opwarmer voor Breda’s mooiste festival. Vrijdagavond 18 september treden Little Giant, At First en Fake Billy & The False Prophets voor jou op in Mezz Kleine Zaal. Kom, gratis, genieten van een one man band, de nummer twee van de Bredase Poprock Bandwedstrijd en een van de aanstaande sensaties van de nieuwe Popronde. Om half negen begint het eerste optreden.

One-man-band Little Giant is het alter ego van Pepijn van Keppel, die begon met muziek maken tijdens zijn wereldreis. Van straatmuzikant tot toekomstig conservatoriumstudent, dit talent staat aan het begin van een muzikale carrière. Little Giant is een mengeling van bluesy tunes en folksongs, voornamelijk geïnspireerd door reisverhalen. INTERVIEW!

Vanaf de eerste ontmoeting in 2015 sloeg de muzikale vonk over bij At First al over. Vandaar ook die bandnaam. De persoonlijke smaken en invloeden lopen uiteen van harde metal tot groovy rock. Dat maakt de muziek afwisselend. Soms leidt het tot een muzikale chaos bij de repetities. Toch weet de band daar dan weer een georganiseerd geheel van te maken. Hun teksten verschillen qua onderwerp, maar er blijft altijd wel een ding in de songs terugkeren: een zoektocht. Naar geluk, geld of de liefde. Iedereen is op zoek naar iets, At First ook. At First werd met hun tweede optreden al tweede in POB’s Bredase Poprock Bandwedstrijd dit jaar, we zijn dan ook erg benieuwd. INTERVIEW!

Een naam die evenveel vragen als verwachtingen schept. Dat willen de mannen van Fake Billy & The False Prophets graag zo houden. Rauwe energie, puntige songs en catchy hooks. Kelders, cafés en festivals hebben ervoor gezorgd dat er een messcherpe liveband staat: garage/trash/rock ’n roll. Een ruige avond met swingende heupen en vuisten in de lucht. Broek uit. Dansen. Voorbeelden die te binnen schieten zijn Ruud Gullit in zijn topseizoen ‘88/’89, een garagebox met een Saab en een valse Bouvier, Eddie the Eagle en alle films met Jean- Claude Van Damme. INTERVIEW!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda