Vrijdag 31 oktober: kom naar Club 3voor12/Breda!

The Martial, Myllie Tunes en Vagabound

Tekst: redactie 3voor12/Breda ,

Singer-songwriters die de kunst verstaan om een pakkende song in elkaar te zetten. Dat is de tekst die we de wereld in sturen om onze komende Club 3voor12/Breda van vrijdag 31 oktober aan te kondigen. Met The Martial, Myllie Tunes en Vagabound brengen we drie acts die begonnen als singer-songwriter maar voor deze vrijdagavond, Halloween nog wel, niet in hun eentje komen. Hoe dan? Dat kun je vanzelf zien, in Mezz Kleine Zaal. Vanaf 20:30 uur gaan de deuren open, de toegang is gratis. Hieronder vast een voorproefje, binnenkort laten we je beter kennismaken via interviews.

Een mix van pop, rock en country zorgen voor het eigen geluid van The Martial. Pakkende nummers die rond blijven dwarrelen in je hoofd. Gezicht van The Martial is de jonge Mart van den Bighelaar. The Martial was onder andere te zien in de finale van de 2e Bredase PopRock Bandwedstrijd en de Kleine zaal van Mezz. Invloeden komen voornamelijk van artiesten als 3 Doors Down, The Calling, Hunter Hayes en BLØF. Check hier ons interview met The Martial!

Myllie Tunes is een singer-songwriter die de podia's aan het bestormen is met haar rauwe stem en haar gitaar. Ze maakt al snel duidelijk dat de laatste noot nog niet gezongen is. Ze is bekend met de ups en downs van het leven en deelt haar ervaringen in zelfgeschreven nummers. De muziek van Myllie Tunes bevat invloeden van onder meer Suzanne Vega, Adele, KT Tunstall en Billie Holiday. Haar muziek is een mix van akoestische folk, rock, soul, blues en jazz. Grote dromen en toekomstplannen brengen haar nu in het warme Breda waar ze hoopt de swing en jazz te herontdekken. Check hier ons interview met Myllie Tunes!

Vagabound is het alter-ego van de Bredase zanger-lieddichter Mario Petrus, die Engelstalige liederen over kerfstok, kaarslicht, God en godsamme vertolkt. Met twee albums in de knapzak, een derde in de verrekijker en een wisselend muzikaal reisgenootschap, zwerft Vagabound langs poppodia, kroegen, festivals en straathoeken. Zijn akoestische luister- en huiverfolk immer op het achterste van zijn tong. Wie horen wil, moet maar voelen. Check hier ons interview met Mario Petrus van Vagabound!