Gratis naar Paus en V00d00 GOLD in Mezz? Winactie!

Kans op vrijkaartjes voor 23 oktober

Redactie 3voor12/Breda ,

"Een retestrakke show die afwisselend meeslepend, stevig en swingend is, dat is meer dan bewonderingswaardig; dat verdient absoluut een plek op festivals die het experiment aandurven", schreef 3voor12 toen de Portugese band Paus in januari op Eurosonic/Noorderslag speelde. De festivals zijn voorbij, maar V00d00 GOLD durft, zoals altijd, het experiment aan. Donderdag 23 oktober speelt Paus in Mezz Kleine Zaal. En wij mogen voor dit optreden 2x2 tickets weggeven!

Zo doe je mee: stuur een e-mail met je volledige naam én die van de persoon die je mee wilt nemen naar redactie@3voor12breda.nl o.v.v. ‘Paus’ en misschien zijn de kaartjes dan wel voor jou! De actie loopt tot zondag 19 oktober, 23:57 uur. De winnaars krijgen maandag 20 oktober bericht.

Paus heeft overigens niets met de katholieke kerk, het woord betekent ‘toverstokken’ in het Portugees, de kern van de band zijn namelijk twee drummers. Het belooft een combinatie te worden van progrock, hardcore en samba in een experimenteel jasje, check ook video ‘Bandiera Branca’. De avond valt weer onder de vlag van V00d00 GOLD dus vooraf en naderhand draaien de V00d00 GOLD dj’s weer de hipste platen die je wel en niet aan zag komen.