#BB14: Na regen komt Green Lizard

Terug van weggeweest!

Tekst: Kyki Vermaire. Foto's Melissa Scharroo ,

De band is in 2008 gestopt, maar sinds 2012 weer volop aanwezig. Recentelijk verscheen de nieuwe EP 'Start A New' en bewijzen de mannen dat zij muziek zijn blijven maken. Remi, Brian, Axel en Jochem laten horen dat Green Lizard terug is en zijn klaar om Breda, vanaf het Barst podium, te laten knallen.

HET CONCERT:
Green Lizard, Barst Podium, zondag 21 september 2014

DE ACT
Het weer zit niet helemaal mee en er valt een kleine regenbui. Desondanks staat er, wanneer de band het podium opkomt, genoeg publiek. ´╗┐De derde keer Breda Barst voor Green Lizard. De oude bekenden staan vrolijk op het podium en spelen strak. Zanger Remi heeft een prettige stem en speelt met zijn uithalen. Een energieke uitstraling, echter valt deze halverwege de set weg. Het geluid van de zang lijkt te vervagen, maar gelukkig wordt dit snel en professioneel opgelost. Green Lizard blijft goed spelen en geeft Breda wat zij van deze oude bekende verwacht: een goede en vrolijke show. 

HET PUBLIEK
Het publiek reageert op het verzoek van de band. Green Lizard wilt ook eens voelen hoe het is om net zoals Jett Rebel massaal publiek te hebben. Iedereen gooit zijn handen in de lucht voor de mannen. De mannen worden goed ontvangen en krijgen op hun beurt wat zij vragen: het ultieme Jett Rebel gevoel.