#BB14: White Slice speelt de Spaanse kraag plat

Keiharde grungepunk in je smoel

Tekst: Kyki Vermaire, foto's: Magnus Gommers ,

White Slice, een Amsterdamse band bestaande uit Hugo (zang), Jeroen (gitaar), Bo (bas) en Ming (drums) belooft een energiek en krachtig optreden. Dat zij de Spaanse kraag plat spelen is een feit. Het debutalbum 'Antarctica' is uit op cd en lp.

HET CONCERT:
White Slice, Spaanse Kraag, zaterdag 20 september 2014

DE ACT:
De Spaanse kraag staat bekend om zijn harde optredens. De mannen laat zich horen voor het Bredase publiek. Veel haar, een jankende gitaar, harde strakke drums en een rauwe strot, maak kennis met White Slice. Zanger Hugo zet zijn keel open en de tent staat op zijn kop. De band speelt een prima set en geeft het publiek wat zij verwachten: power, rotzooi, metal grungepunk een rauwe strot. Veel rondvliegend haar en suisende oren. Een klassiek avondje Spaanse kraag. 

HET PUBLIEK:
De zanger straalt power en energie uit en deze wordt door het publiek opgepakt wat resulteerd in een classic moshpit, of men hangt al headbangend aan het dranghek. Het gitaarspel is lekker, de drums zijn hard en strak en bassist speelt lekker weg, het blijft toch Hugo met zijn strot die de show steelt.