Popup-store Ik Zie U Graag: nog een stap verder

Optreden King Dalton bij opening en méér

Aankondiging: Daniël Hereijgers ,

Ik Zie U Graag, het België-festival van Nederland, opent overmorgen, donderdag 3 april, een heuse popup-store in conceptstore Nieuwe Tijden in de Houtmarkt Passage, waar je alvast in de stemming kunt komen voor het festival. King Dalton, op 12 april present in Mezz, komt de opening opluisteren met een akoestisch optreden. Het is maar één van de plannen om België structureel naar Breda te halen En dan hebben we het niet over winkelvolk, maar over kleding, kunst, pintjes en natuurlijk optredens. Later komen nog Geppetto & The Whales en Intergalactic Lovers gratis kleine sessies spelen in de stad.

Meer optredens
Geppetto & The Whales komen nog voor het festival op 11, 12 en 13 april weer eens kennismaken met Breda en spelen op zaterdag 5 april drie live-sessies: om 14:00 uur in Inspire Coffee Company, om 15:00 uur bij Velvet Music en de laatste sessie is in de pop-upstore Nieuwe Tijden. Intergalactic Lovers speelt vrijdag 11 april om 18.00 uur een sessie bij Inspire.

Bier proeven of blijven slapen
Ook de horeca deelt de Belgenliefde. Bij De Lamme Goedzak in de Halstraat kun je zaterdag tussen 14.00 tot 17.00 uur binnenwandelen voor een Kasteelbier proeverij. Voor € 10,- krijg je daar vier bieren en hapjes. In biercafé De Kleine Wereld op de Grote Markt kun je een ‘Ik Zie U Graag La Chouffe’ bestellen en krijgt er een verrassing bij. Stadshotel De Klok heeft voor Ik Zie U Graag-gangers tijdens het festival van 11 tot en met 13 april een arrangement: voor € 97,50 kun je met twee personen overnachten en ontbijten in het hotel op de Grote Markt. Ook bieden restaurant De Sinjoor en Brasserie Bardot een speciaal Ik Zie U Graag menu aan op vertoon van een ticket.

Kijk voor alle info op de website van Ik Zie U Graag. Of lees ons interview (nog) maar eens.