Niels Geusebroek weet wat hij wil, ook in Breda Niels Geusebroek weet wat hij wil, ook in Breda

, Tekst & foto’s: Melissa Sharroo

Niels Geusebroek weet wat hij wil, ook in Breda

Tekst & foto’s: Melissa Sharroo ,

Vrijdagavond 27 september stond in Mezz het optreden gepland van singer-songwriter Niels Geusebroek. Hij heeft bij deze tour niets aan het toeval overgelaten en liet maar liefst oude rot in het vak Shane Alexander overvliegen om de support act te verzorgen.


Shane Alexander speelde een zeer ontspannen en gitaar technisch goed optreden wat door het merendeel van de bijna uitverkochte zaal helaas niet op waarde werd geschat. Een publiek dat, vaak tot ergernis van de wel in zijn muziek geïnteresseerden, tijdens het optreden liever zichzelf hoorde praten. Een act waarvan je over een jaar zegt: “die heb ik gezien maar niet veel van gehoord omdat ikzelf te druk was, gemiste kans.”

Het optreden van Niels Geusebroek zelf was wat je ervan kon verwachten: een opsomming van liedjes van de nieuwe cd ’Lines’ met uiteraard ook de hit ’Year Of Summer’. Duidelijk is dat hij al wat jaartjes meedraait en precies weet wat hij wil en hoe hij het publiek daar krijgt waar hij ze hebben wil. Hij oogt relaxed en lijkt tevreden in de nieuwe rol die hij voor zichzelf heeft uitgestippeld na de band Silkstone. Er staan dit najaar veel singer-songwriters in Mezz en als die van ditzelfde niveau zijn, belooft het een warme herfst en winter te worden.

Gezien: Shane Alexander, Niels Geusebroek. Mezz, vrijdag 27 september 2013.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda