Het verlegen Imaginary Family krijgt Mezz Café stil Het verlegen Imaginary Family krijgt Mezz Café stil

Lieve liedjes zonder al te veel poespas

, Tekst: Geneviève Smans, foto's: Rick Ruskus

Het verlegen Imaginary Family krijgt Mezz Café stil

Lieve liedjes zonder al te veel poespas

Tekst: Geneviève Smans, foto's: Rick Ruskus ,

Op de tweede dag van de herfst staat het Vlaamse trio Imaginary Family in Mezz Café. Eerst speelt de zangeres een aantal nummers met band, vervolgens nog drie solo. Met lieve, zoete liedjes weet ze toch de aandacht te houden tot het eind.

Verlegen komt zangeres Joanna Isselé op en bedankt het publiek voor hun komst ondanks het mooie weer buiten. Samen met haar twee bandleden speelt ze rustige, melancholische nummers. De pianist speelt zo af en toe ook gitaar en de gitarist speelt soms bas, drums of xylofoon.

De laatste drie nummers doet Isselé solo. “Daar hebben we nog geen arrangementen voor geschreven.” Ze speelt ‘The Financial Crisis Blues’, hoewel ze het zelf nog geen blues durft te noemen. Onzeker vraagt ze aan het eind “Leek het wel een beetje op een blues?” Ook speelt ze een liedje over pinguïns dat ze opdraagt aan de jongste toeschouwer, een jongetje van 7. Ze sluit af met een nummer over haar enge buurman die haar altijd in de gaten houdt achter zijn raam. “Ik vind dat een beetje eng.”

Gezien: Imaginary Family. Mezz Café, zondag 22 september 2013.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda