Humorvolle zondagmiddag met Jeroen Kant Humorvolle zondagmiddag met Jeroen Kant

De beste singer-songwriter in Mezz Café

, Tekst & foto’s: Rick Ruskus

Humorvolle zondagmiddag met Jeroen Kant

De beste singer-songwriter in Mezz Café

Tekst & foto’s: Rick Ruskus ,

Deze zondagmiddag 6 oktober staat niet geheel in het teken van de Bredase Singelloop, nee in Mezz Café staat niemand minder dan Jeroen Kant. Jeroen Kant wordt tegenwoordig vaak in één zin vermeld met het programma ‘De Beste Singer- Songwriter van Nederland’, hij heeft al veel meer op zijn naam staan dan alleen die deelname.

Afgelopen juni kwam zijn derde album ‘De Lafaard Kapitein’ uit en in samenwerking met zanger Mathijs Leeuwis richtte hij het label Bastaard Platen op. Ook mocht hij in zijn eigen gebouwde scheepswrak liedjes ten gehore brengen tijdens het theaterfestival De Boulevard. Vandaag is het Mezz Café aan de beurt voor de Nederlandstalige liedjes vol liefde, humor en zelfspot.

Jeroen is sterk in het subtiel verwerken van schrijnende en soms wat grovere humor in zijn songteksten, maar is ook tussen de nummers door niet op zijn mond gevallen. Met korte anekdotes over de inbraak laatst in zijn huis, hoe zijn nummers tot stand zijn gekomen en de sierlijkheid waarmee hij een jong kindje weer van het podium afwerkt, zorgen voor een humorvol geheel. Jeroen zorgt voor een gezellige sfeer in Mezz Café en is een aangename afsluiter van het eerste oktoberweekend.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda