Qeaux Qeaux Joans ontroert Mezz Qeaux Qeaux Joans ontroert Mezz

Fotoverslag Sofie Letitre + Qeaux Qeaux Joans in Mezz

, Tekst & foto's: Sanne van Hassel

Qeaux Qeaux Joans ontroert Mezz

Fotoverslag Sofie Letitre + Qeaux Qeaux Joans in Mezz

Tekst & foto's: Sanne van Hassel ,

Singer-songwriter Coco Harmsen is de huis-tuin&keukennaam van Qeaux Qeaux Joans. De Amsterdamse staat in de schijnwerpers nadat ze het voorprogramma van Seasick Steve in Paradiso verzorgde. Haar ster is echt goed rijzende sinds het uitkomen van debuutplaat 'No Man's Land' eind 2012. In januari mocht Qeaux Qeaux Joans als eens aantreden in Mezz Café en Velvet. Vrijdagavond stond ze voor het eerst in de grote zaal. We maakten een fotoverslag.

Sofie Letitre bracht onlangs haar debuutalbum 'Back Where We Came From' uit. De Utrechtse singer-songwriter begint haar eerste Bredase optreden avond in een redelijk lege Jupiler zaal. Ondanks dat geeft ze alles. Hoewel de zaal niet echt reageert op haar vragen, blijft ze enthousiast doorspelen. Een prima opener voor de avond.

Qeaux Qeaux Joans wordt wel direct goed onthaald door de zaal, die inmiddels wat voller is. Met haar eerste uithaal pakt ze meteen de aandacht en deze raakt ze de rest van de avond ook niet meer kwijt. Haar rauwe randje, ongelofelijke overtuigingskracht en de vaardige band zorgden ervoor dat het publiek op sommige momenten ontroerd raakt. Zelf hoopt ze snel weer terug te komen in een dan wel uitverkochte Mezz. Dan zou ze iedereen op whisky zou trakteren. Spread the word!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda