Zeventiende POBparade: alle namen bekend en blokkenschema

Coco Bryce presenteert album op eerste paasdag

Tekst: Daniël Hereijgers ,

Geen blokkenschema nog, maar met twee weken te gaan voor Pasen en de jaarlijkse POBparade heeft PopOrganisatie Breda alle namen en een korte beschrijving van de acts gepubliceerd op de POB-site. Je kunt dus vast inlezen en uitzoeken wat je met Pasen allemaal gratis kunt zien in Breda. Het wat en wie is dus bekend, het waar nog niet. Het waarom hoeven we je niet meer uit te leggen. “Een van 's lands grootste gratis muzikale kroegentochten, waarbij niet in een muzikale genre, stijl of stroming wordt geprogrammeerd maar het juist diversiteit is wat de muzikale klok slaat,” aldus organisator Herman Sibon. Eén act maakte al bekend iets speciaals in petto te hebben. Producer/dj Coco Bryce presenteert zondag 31 maart zijn nieuwe cd ‘Club Tropicana’ in Santiago de Cuba in de Graanbeurs, als onderdeel van de POBparade.

Update: het blokkenschema is bekend, zie de volgende alinea voor een link.

Van Volbeat Tribute 16 Dollars in de Avenue tot  whYne in café Bel Air, de POBparade is weer druk gevuld dit jaar. Zelfs nu podia als De Wasserette en De Boulevard (hopelijk tijdelijk?) er niet meer bij zijn, staat er weer veel lokaal talent geprogrammeerd. Kom maar door met dat blokkenschema. In ieder geval is duidelijk dat de radiovrienden van Locals United weer een Bad Kids party geven in Mezz Café op paaszondag met Duskhead, The Brave, Disco In The Disco. Een aanrader! Voor het hardere werk hoef/kun je dit jaar niet meer naar Bloos, maar wel op eerste paasdag naar Mezz waar 3ThaHardWay je host is en Hilton Dive, Lockdown, Magnetron, het nieuwe Second East, Tarantino, Otis, Wasted Bullet zullen spelen. Hard!

Update: download het blokkenschema op de POB-site.

Coco Bryce - Club Tropicana
De tweede plaat van de Bredase dj/producer Coco Bryce bij Fremdtunes, Club Tropicana, verschijnt op 25 maart. Het album is een mix van skweee, trap, 80's pop, jungle en hiphop en volgens het label “zijn meest ambitieuze en excentrieke werk tot dusver.” Sinds 1995 bezig in de scene wisselde Bryce eigen dj-sets en producties af met samenwerkingen met artiesten als Slugabed, Krampfhaft en Kelpe en bracht meerdere releases op verschillende labels. Op zondag 31 maart kun je  getuige zijn van de albumpresentatie en dansen op de beats in Santiago de Cuba een dj-set van Coco Bryce zelf en optredens van Julian Edwardes en Esolar.