#BB13: Diggy Dex houdt het publiek warm #BB13: Diggy Dex houdt het publiek warm

"Geef het op voor jezelf!"

, Cerafil

#BB13: Diggy Dex houdt het publiek warm

"Geef het op voor jezelf!"

Cerafil ,

Als vaste host van Shit is Banging is Diggy zeker geen onbekende in Breda en omstreken. De show kan na een korte terugblik op al die jaren direct van start. Het heeft geregend en de mensen krijgen de kans om zich op te warmen op klassieke Nederhop beats.

Muziek
Het komt uit het hart, toch hoog commercieel gehalte. Van alle albums word op zijn minst wel 1 nummer gespeeld en er komt veel zang aan bod. Diggy is vaak de leidende factor in de show, maar vandaag is het een geheel. Hij en zijn crew zijn er vandaag om ons te vermaken.

Plus
Je hoort en ziet de podiumervaring, het is een gelikt geheel. De meeste nummer die voorbij komen kennen de meeste in het publiek wel en dit schept onderling een band. De sfeer vooraan is geweldig. 

Min
Veel mensen zijn al naar huis en het lijkt alsof de serieuze teksten en zeer dansbare beats niet echt aankomen op de achterste rij.  

Conclusie

Misschien stonden mensen te wachten totdat Fotosynthese begon of lag het toch aan het weer? De show was super, maar het gevoel van hiphop eenheid alleen te vinden bij de mensen die de regen hadden geaccepteerd en vooraan waren gaan staan. 

Ze roepen vaker dan nodig: "Geef het op voor jezelf!" richting het publiek. Vandaag was het namelijk zeker "Geef het op voor Diggy Dex!"

Cijfer

7,5

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda