#BB13: Bettie Serveert rockt Breda Barst

32 jaar ervaring overrompelt helaas maar de helft van het publiek

Lisa Ruskus ,

Bettie Serveert kan teren op een scala aan hits, variërend van kleine popsongs tot powerrocksongs. Op Breda Barst ragt de band er in een recordtijd twaalf nummers doorheen. En allemaal even goed.

Muziek
Bettie Serveert maakt catchy popsongs die van klein en melodieus naar gruwelijk hard en 'raggen maar' gaan. De band straalt één en al plezier uit en speelt van begin tot eind ijzersterk.

Plus
Vier titanen die niet de strijd met elkaar aan gaan maar elkaar versterken tot een grandioos spektakel. Nummers gaan vloeiend in elkaar over. Bettie klinkt authentiek: de stem van Van Dijk, de solo's van Visser, de pompende loopjes van Bunskoeke en het altijd overweldigende gebeuk van Molenaar. Allemaal even goed.

Min
Wil men niet door de beste band van Nederland heenpraten? Dank u. Helaas weet de band niet het gehele veld te raken en begint men alvast met de evaluatie van Breda Barst. Hoe dat komt? Geen idee.

Conclusie
Van begin tot eind sterk en een behoorlijke variatie aan nummers. Toch wel een van de beste bands van Nederland die met haar authentieke sound altijd herkenbaar en vertrouwd goed is.

Cijfer
9,6