#BB13: Lucash & Trollface staan voor uitdaging

Openingsact van Breda Beats podium zet alle zeilen bij

Michael Janiec ,

Een uitdagende situatie: het achterste podium bij de tweede entree moet het hebben van liefhebbers en plakkende mensen. Ondertussen is het geluid zachter gezet in verband met een bruiloft die vlakbij langs komt. Lucash en Trollface hebben een interessante taak voor zich.

Muziek
Een variatie aan bass-gerichte muziek. Met dubstep als kern worden vele relevante genres samengeplakt tot één geheel. Een erg energieke set, die qua mix sterk in elkaar zit. Stilstaan was er voor de redactie in elk geval niet bij nu. 

Plus
Het duo presenteert zichzelf vol goede moed. Goed op elkaar ingespeeld en duidelijk genietend, brengen Lucash & Trollface hun muziek. De overgangen zijn strak en volgen elkaar in een lekker vloeiend tempo op. Gevarieerd en opgewekt qua impressie.

Min
Het publiek moet het echt even aankijken en dat maakt het niet makkelijker. Er komt gewoon minder volk door deze ingang en het druppelt meer langs dan binnen. De selectie is wellicht niet toegankelijk voor iedereen en dat gaat een beetje ten koste van de sfeer. 

Conclusie
Lucash en Trollface gaan er volop in, maar moeten het van de tijd en situatie hebben. Deze is niet optimaal, maar muzikaal zit het vooralsnog goed in elkaar. De mensen én ook de liefhebbers zijn nogal afwachtend, maar er valt voor de rest eigenlijk weinig te klagen. 

Cijfer
7,5