#BB13: Landmark 105 geeft weg...

... en brengt sfeer aan oud en jong

Sara Cools ,

De oude vrienden van de Rockacademie zetten een rockachtige, lieflijke show weg waar iedereen naar kan luisteren. Van alle leeftijden staan mensen te genieten van de catchy melodiën en liefdesteksten.

Muziek
Landmark 105 zijn oude vrienden van de Rockacademie en spelen meisjesrock, waarin je stiekem een beetje Krezip en een beetje Ilse Delange herkent. Muziek die het altijd goed doet, lekker catchy en goed weg te luisteren, en waar oud en piepjong op danst. 

Plus
Zangeres Liesbeth aarzelt niet om het publiek te betrekken bij de show en geeft de nieuwste EP weg aan de meest enthousiaste fans in het publiek, of de leukste? De muziek is lieflijk en toch met een goede rockstem. 

Min
Dertien uit een dozijn muziek, maar toch een beetje anders dankzij een goede gitarist. Misschien is de introductie van de Rockacademie een valse illusie, wanneer we toch meer lieve liefdesliedjes horen.

Conclusie
Dansbare nummers maken een sfeertje voor colaatjes en biertjes, en de band is goed op elkaar ingespeeld. Een lief 'dank je wel' eindigt de show aardig en met een warm hart van het publiek vertrekt Landmark 105.

Cijfer
 7