#BB13: June Miller brengt verlossing bij Breda Beats

Duo herbevestigt hun snel groeiende populariteit

Michael Janiec ,

Ook buiten Nederland weten zij met hun muziek furore te maken. Een vaak gevraagde act, die bekend staat om hun hoog energieke sets. Terwijl het inmiddels donker wordt, begint het Kasteelplein vol te stromen. Is June Miller de act waar al die mensen op zaten te wachten?

Muziek
Neurofunk met een epische ondertoon. De mix gaat berekend het hele frequentie spectrum af. Er wordt intelligent met tempo en spanning gespeeld. Het voelt warm, energiek, toegankelijk en heel erg dansbaar. Adempauzes voor het publiek worden ingevuld met melodieuze en vocale platen.

Plus
De grootte van de overgave die aan beide artiesten af te lezen is. Een sterke publieksinteractie die tijdens rustige momenten zelfs in klappende mensen resulteert. De sfeer is uitmuntend en het besef van tijd lijkt even niet te bestaan. 

Min
Het hele publiek echt meekrijgen blijkt iets lastiger. Een deel van het publiek geeft een vermoeide indruk. Een barriere waar beide dj's deels doorheen weten te breken. 

Conclusie
Met de komst van de nacht en een flink gegroeide opkomst zit de sfeer er nu eindelijk echt goed in op het Kasteelplein. Een sterk optreden dat deze factoren in vele opzichten goed benut. June Miller vervult de verwachtingen en doet er nog gul een schepje bovenop. 

Cijfer
 8,5