#BB13: Harsh Realms is waardige vervanger #BB13: Harsh Realms is waardige vervanger

Strakke songs, megagoed geluid en een dolenthousiast publiek

, Lisa Ruskus

#BB13: Harsh Realms is waardige vervanger

Strakke songs, megagoed geluid en een dolenthousiast publiek

Lisa Ruskus ,

Ze noemen zich de sletten van de showbizz. The Brave zei af, maar Harsh Realms is niet te beroerd om in te vallen en een dampende show weg te geven.

Muziek
Harsh Realms maakt punkrock à la Blink 182 en Greenday, maar dan iets minder gericht op zestienjarige meisjes. Iets meer boosheid, iets meer geschreeuw. Maar wel de gelikte songs die lekker in het gehoor liggen.
 
Plus
Het kan dus toch, goed geluid in de Spaanse Kraag! Waar de tent al jaren bekend staat om A. de goede en altijd harde bands en B. een muur van slecht geluid, is de ervaring vandaag compleet anders. U hoort wat u ziet, vier strakke bandleden die nog strakkere punkrocksongs ten gehore brengen. Wat een verademing!

Min
Nieuw is het niet, en het is een beetje gelikt. Met de looks van de zanger/bassist zou Harsh Realms zich misschien wel op meisjes in hun ontluikende volwassenheid kunnen richten. 

Conclusie

De Spaanse Kraag is vol, er is een pit en het geluid is goed. Wanneer True Believers als feestelijke cover wordt ingezet, verandert de tent in een grote punkrockfamilie. Wat wil je nog meer?

Cijfer
8

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda