#BB13: Op blote voeten haalt ESO rockend Breda binnen

Het stoner-doolhof draait zich om

Sara Cools ,

De Britse band ESO trekt alle liefhebbers van rock naar zich toe met een hard geluid, geweldige show en een enthousiasme waar je u tegen zegt. Zanger Tobias haalt alles uit de kast, zoals zangeres van Oresta, publiek, en springt van het podium om alles te laten trillen en headbangen.

Muziek
De sterke alternatieve rock dringt binnen in heel Breda Barst en trekt alle rockende, alternatieve liefhebbers naar het Amstel podium. Met nummers die tussen harde rock en goth zweven staat het voor en op het podium te trillen en te springen.

Plus
Zanger Tobias Keath zet een show weg die geen stemmen uit het publiek onbenut laat en alle hoofden, benen en overige lichaamsdelen laat bewegen. Dat heeft hij geleerd van de vroegere tourperiode met Marilyn Manson. De hele band springt, staat te headbangen en te draaien.

Min 
De hele band staat te headbangen alleen de gitariste staat melodramatisch voor zich uit te kijken, wat de doorgedraaide sfeer weghaalt. 

Conclusie
Een band met passie, energie en kracht trekt alle enthousiastelingen naar het podium en twijfelt zeker niet om buiten het boekje te denken. Loopt zanger Tobias zo het publiek in, haalt vier willekeurige luisteraars het podium op en doet een duet zonder repeteren met mee tourend bandlid Lisa van Oresta. Wat fout had kunnen lopen, loopt geweldig en natrillend af.

Cijfer
9